Шніцель віденський: класика австрійської кухні у Porter Pub
Шніцель віденський - це традиційна страва австрійської кухні, яка складається з тонкого відбитого шматка свинини, панірованого в сухарях і обсмаженого в маслі. Шніцель віденський має товщину близько 1 см і золотисто-коричневий колір. Він подається з картоплею по-селянськи, огірками бочковими, червоною цибулею та кетчупом.
У Porter Pub ми готуємо шніцель віденський за традиційним рецептом.
Для цього ми використовуємо свинину середньої жирності, яка має ніжний смак і добре піддається паніровці.
З шніцелем віденським в Porter Pub ми подаемо картоплю по-селянськи, огірки бочкові, червону цибулю та кетчуп.
Шніцель віденський - це смачна і ситна страва, яка підійде для будь-якого випадку.
Замовляйте шніцель віденський у Porter Pub і відчуйте смак справжньої Австрії!